Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні оберуть лідера Майдану і оголосять склад революційного Комітету

«Ми не підемо з Майдану, будемо боротися з нинішнім режимом до останнього», - заявив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків.

Зі сцени Майдану у Києві він наголосив, сьогодні режим перейшов межу.

«У Януковича на руках – кров наших громадян, бо це він і його підлеглі дали наказ стріляти по мітингувальниках. І тепер питання стоїть тільки так: або вони нас, або ми їх. Інакше бути не може!», - вважає Стецьків.

Представник «Третьої Української Республіки» розповів, до Києва їдуть люди з усіх регіонів країни. Він переконаний, зараз ніхто не має права сидіти вдома, потрібно зібратися сотнями тисяч людей і втримати Майдан.

«Сьогодні буде обраний лідер Майдану, буде оголошений склад революційного Комітету, який почне керувати повстанням. Депутати Верховної Ради від опозиції присягнуть перед Майданом, що вони ідуть в боротьбі за Україну до кінця, до перемоги», - впевнений Стецьків.

Водночас опозиціонер звернувся до депутатів більшості із закликом кинути «цього щура» і переходити на бік Майдану. Адже, за його словами, після того, як влада зачистить Майдан, «сім’я» візьметься і за депутатів. Також Тарас Стецьків закликав правоохоронців не виконувати злочинних наказів влади.

«Вам немає за кого стояти. Янукович завтра під натиском людей втече з країни, а відповідати за все будете ви», - сказав він.

Представник «Третьої Української Республіки» наголосив, Янукович і Верховна Рада нині є поза законом, тому порядок в країні можуть навести лише громадяни.

«Народ не тільки має право на повстання, він його вже реалізовує. Ми знаємо, що влада може дати наказ стріляти, але це нас не зупинить. Громада має право взяти справу в свої руки. Згадаймо, як боролися наші предки – діди і батьки. Всі, як один, стоїмо на своєму і перемога буде за нами», - підкреслив тарас Стецьків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ