Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Сьогодні обговорюють три сценарії розвитку подій після трагедії в Маріуполі

Сьогодні обговорюють три сценарії розвитку подій після трагедії в Маріуполі. Про це заявив народний депутат Єгор Фірсов в ефірі Громадського телебачення.Повідомили в УДАРі.

"Учора, 25 січня,на засіданні РНБО ці сценарії активно обговорювались, завтра про них говоритимуть в Адміністрації Президента. Сценарій перший - введення воєнного стану на всій території України. Достатньо складне питання. Тут важливо розуміти, вводимо ми зараз воєнний стан, а що далі? Щоби ми не вводили воєнний стан заради воєнного стану. Я противник цього. Я не бачу жодних вигід від нього", - зазначив Єгор Фірсов.

Другий сценарній, за словами народного депутата, це введення воєнного стану не на всій території України, а тільки на території Донецької і Луганської областей. І третій сценарій - введення надзвичайного стану на території Донецької і Луганської областей. "У правових режимах вони схожі, але надзвичайний стан не такий жорсткий, як воєнний", - зауважив Фірсов. "Ударівець" також відзначив, що на наступному засіданні Верховної Ради будуть обговорюватися питання щодо зміни закону про люстрацію. "Тобто технічні питання, які допоможуть, зокрема і нашим військовим", - відзначив нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ