Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні перший етап відбору зірок для «Євробачення»

Сьогодні, 18 березняч, з 10.00 до 18.00 буде проходити перший етап відбіркового туру для участі в конкурсі «Євробачення». Як пояснив новопризначений віце-президент НТКУ Валід Арфуш, організаторам туру довелося звернутися за допомогою до Нового каналу та студії «Савік Шустер», оскільки на телеканалі відсутні фінанси для проведення туру.

Під час першого етапу журі відбере 20 фіналістів - їхні імена озвучать у п'ятницю о 23.00 в ефірі програми «Шустер Live», що виходить на ТРК «Україна».

Після цього почнеться sms-голосування. У суботу відбудеться гала-концерт. Після нього буде оголошено переможця.

«Формат визначення переможця ще уточнюється. Але точно можна сказати, що будуть враховуватися як думка журі, так і результати sms-голосування », - відзначив Арфуш.

До журі увійдуть міністр культури Михайло Кулиняк, Єгор Бенкендорф, Валід Арфуш, генпродюсер OTV Володимир Орлов, продюсер Ігор Ліхута, представники MTV і Нового каналу. До речі, у відбірковому турі візьме участь і Василь Лазарович. «Я хочу, щоб все було по-чесному. Судитися з НТКУ поки не має наміру», - пояснив співак, хоча раніше обіцяв, що не змириться з позбавленням його права брати участь у конкурсі. Попередньо відомо також, що у відбірковому турі візьмуть участь Андрій Кравчук, Віталій Козловський, Борис Апрель, Наталія Волкова та Наталя Валевська, передає Сегодня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ