Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні пластуни передали Вифлеємський Вогонь Миру меру Львова, завтра – Президентові

22 грудня пластуни зі Львівської станиці НСОУ «Пласт» передали Вифлеємський Вогонь Миру міському голові Львова Андрію Садовому. Церемонія передачі відбулася у кабінеті мера. Від лампадки, яку пластуни принесли з собою, вони запалили лампадку у кабінеті мера. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської осередку „Пласту”.
Юрій Гвоздович, голова львівського осередку „Пласту”, передав Садовому Вогонь та побажав наснаги у розбудові міста. Також пластуни презентували меру символічну ялинкову іграшку з символікою ВВМ та книжечку "Навіщо моїй дитині Пласт?", на що мер відповів, що обов'язково за півтора року приведе своїх дітей до „Пласту”, як тільки виростуть.
На запитання, що означає для мера Вифлеємський Вогонь, Андрій Садовий відповів: "Він для мене означає тепло і велику надію, яка завжди є і яка завжди буде, поки наші наміри будуть добрими".
Завтра, 23 грудня, о 10:00, Вогонь у Києві буде передано Президенту України Віктору Ющенку. На черзі у Львові передача Вогню римо-католицькій громаді міста та знесення його на Говерлу. Обидві події відбудуться 24 грудня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ