Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Платіні у Львові

Президент УЄФА Мішель Платіні на чолі офіційної делегації відвідає?в середу та четвер, 7 та 8 квітня, Україну. Метою візиту є ознайомлення з перебігом підготовки інфраструктури країни до європейської першості, котра стартує за два роки, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Разом із Мішелем Платіні до України прибудуть віце-президент УЄФА Маріос Лефкарітіс, а також низка інших високопосадовців адміністрації союзу. Програмою передбачені візити до чотирьох приймаючих міст - Донецька, Харкова, Львова та Києва. Власне, нині Президент УЄФА розпочне свій візит зі Львова, де ознайомиться зі станом реконструкції аеропорту, відвідає будівельний майданчик львівського стадіону та заслухає презентацію приймаючого міста у Палаці Потоцького.

До складу приймаючої делегації увійдуть президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, а також представники уряду, зокрема - віце-прем'єр Борис Колесніков.

Під час поїздки представники УЄФА отримають інформацію про темпи підготовки приймаючих міст до проведення фінальної стадії. Делегація з Ньона відвідає усі чотири арени, що прийматимуть матчі чемпіонату в Україні. Крім того, в четвер Мішель Платіні проведе зустріч з президентом України Віктором Януковичем.

Фінальна частина Євро-2012 пройде на території України та Польщі з 8 червня по 1 липня 2012 року. Це буде третій турнір, що його фінал приймають дві держави - ЄВРО-2000 спільно організовували Бельгія та Нідерланди, а ЄВРО-2008 - Австрія та Швейцарія. У Польщі поєдинки першості відбудуться на аренах Гданська, Познані, Варшави та Вроцлава.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ