Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні пограбували Вірменську церкву

Сьогодні зранку виявлено факт пограбування Вірменської церкви у Львові. Про це «Гал-info» повідомив депутат Львівської міської ради Вардкес Арзуманян. Зловмисники винесли з приміщення храму окремі церковні речі, що знаходилися в каплиці, та вкрали реставраційне обладнання, яким спеціалісти проводили відновлювальні роботи у Вірменській церкві. Про загальні збитки від пограбування  Вардкесу Арзуманяну наразі не відомо, однак справу про пограбування вже передано в правоохоронні органи.
Факт пограбування виявив священик Вірменської церкви. Вірменська громада підозрює у вчиненні злочину групи молодиків, що систематично збираються на площі перед Вірменською церквою, розпивають спиртні напої і неодноразово по-хуліганськи поводилися із мирянами, священнослужителем та псували написами стіни самої споруди церкви.
Вардкес Арзуманян має намір направити депутатський запит до начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова щодо вияснення обставин пограбування та заходів щодо недопущення таких прикрих інцидентів у майбутньому.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ