Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні представили нового керівника Львівського представництва Українського національного комітету Міжнародної торговельної палати

Новим керівником регіонального представництва Українського національного комітету міжнародної торговельної палати обрано Мирона Костіва. Нового керівника представництва палати сьогодні, 11 січня, представив віце-президент УНК МТП Мирон Янків, який раніше займав цю посаду.
Мирон Костів є інвестиційним радником ВАТ „Іскра”, яке є дійсним учасником УНК МТП з жовтня 2006 року.
За словами Мирона Костіва, торговельна палата є сильною лобістською організацією, яка відома у світі та Україні, але на Львівщині ще не досить відомо про її можливості.
Як розповів Мирон Костів, працюючи інвестиційним радником ВАТ „Іскра”, він набув великого досвіду щодо того, як має розвиватися велике промислове підприємство, і на своїй новій посаді зможе використовувати цей досвід, щоб сприяти розвитку львівських підприємств.
Він має розроблені напрямки роботи палати на 2008 рік, зокрема приділятиметься увага покращенню промислово-торговельного потенціалу Львівщини, захисту вітчизняного виробника та сертифікації української продукції. Також планують від антидемпінгу та від недобросовісної конкуренції захищати місцевих виробників, які входять до палати, та вирішувати проблемні питання, які виникають у львівських підприємців, у зв’язку із вступом України у СОТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ