Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні розпочалася дводенна робоча поїздка голови Держспоживстандарту України Миколи Негрича до Львова

17 лютого розпочалася дводенна робоча поїздка голови Держспоживстандарту України Миколи Негрича до Львова. Про це повідомив офіційний сайт Кабміну.
У ході поїздки заплановано провести робочу нараду з колективами Державного підприємства „Львівський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” і Головного управління у справах захисту прав споживачів” з метою обговорення низки питань, зокрема щодо підвищення рівня захисту здоров’я і безпеки споживачів, створення належних умов для реалізації громадянами-споживачами своїх законних прав та інтересів. Окрім того, розглядатимуться питання необхідності впровадження на підприємствах області систем управління якістю продукції та впливу підвідомчих організацій Комітету на впровадження технічного прогресу в регіоні і на покращання якості товарів, продукції та послуг.
Під час поїздки голова Держспоживстандарту України Микола Негрич також зустрінеться з фахівцями Державного підприємства „Науково-дослідний інститут метрології, вимірювальних і управляючих систем”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ