Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні розпочалось відновлення дитячого садочка на вул. Виговського у Львові

1/2
Розпочалися роботи з реконструкції приміщення дитячого садочка №111 на 10 навчальних груп на вул. Виговського, 1а. Про це повідомив депутат фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді Тарас Ворко.

Тарас Ворко сьогодні спільно із директором департаменту гуманітарної політики ЛМР Галичною  Слічною,начальником управління освіти Зоряною Довганик і керівником відділу освіти Галиною Синицькою проінспектували початок робіт.

Зокрема, депутат розповів, що підрядник погодився перші роботи провести власним коштом. Це 3-4 млн гривень. У наступному бюджетному році ці витрати покриють із міського бюджету. Загальна вартість проекту – близько 30 млн грн.

«Нам вдалося домовитися з підрядником про початок робіт уже зараз. Першочергово потрібно встановити огорожу по периметру території садочка, відремонтувати дах, замінити вікна та відновити систему опалення. Це дозволить не припиняти реконструкцію і взимку, проводити внутрішні роботи. Упродовж зими в сухому і теплому приміщенні можна буде зробити нову стяжку, провести нову електромережу, всі комунікації. Маємо працювати оперативно, щоб у 2019 році Львів і Залізничний район отримали оновлений садочок, який зможе прийняти сотні дітлахів», – повідомив Ворко.

Нагадаємо, що саме за ініціативи Тараса Ворка було ухвалене рішення про переселення Школи мистецтв №11 з вул. Виговського, 1а на вул. Кричевського, 61, де запланована масштабна реконструкція будівлі. Натомість у вивільненому приміщенні після ремонту запрацює дитячий садочок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ