Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні розпочне роботу дводенний семінар-практикум “Роль молоді у вирішенні екологічних та рекреаційних проблем Львівщини”

30 листопада та 1 грудня 2006 року у смт. Славське Сколівського району відбудеться обласний семінар-практикум на тему “Роль молоді у вирішенні екологічних та рекреаційних проблем Львівщини”, організований Львівським обласним молодіжним центром управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА спільно з управлінням екології та природних ресурсів ЛОДА. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Рекомендації семінару є першою спробою інтегрувати до раніше запроваджених управлінням напрямів, важливі завдання збереження природного середовища області для майбутніх поколінь та сприяння розвитку рекреаційного потенціалу Львівщини.
У програмі обласного семінару-практикуму передбачається доповідь начальника управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрія Корната на тему “Роль молоді у вирішенні екологічних та рекреаційних проблем Львівщини”; виступи та обговорення начальників відділів у справах сім’ї та молоді районних держадміністрацій; практична робота на тему “Рекреація як важливий засіб зменшення небезпечних факторів негативного впливу довкілля на здоров’я людини. Гігієна довкілля”; обговорення та прийняття рекомендацій щодо забезпечення участі молоді Львівщини у вирішенні екологічних та рекреаційних проблем; культурна програма.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ