Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні стартують теледебати кандидатів у президенти

Сьогодні, 4 січня, розпочинаються теледебати кандидатів на пост Президента України, – повідомило УНІАН.
-

 

Як повідомляв УНІАН, 15 грудня 2009 року Центральна виборча комісія визначила шість пар кандидатів у президенти для участі у теледебатах за державні кошти.

 

4 січня 2010 року в ефірі Першого національного телеканалу пройдуть теледебати між кандидатами у президенти Юрієм Костенком та Сергієм Тігіпком, 5 січня – між Анатолієм Гриценком та Олександром Пабатом, 11 січня – між Людмилою Супрун та Інною Богословською, 12 січня – між Олександром Морозом та Олегом Тягнибоком, 13 січня – між Петром Симоненком та Олегом Рябоконем, 15 січня – між Михайлом Бродським і Василем Противсіх. 14 січня пройде виступ Сергія Ратушняка, у якого немає пари у зв’язку з тим, що лише 13 кандидатів у президенти дали згоду брати участь у теледебатах.

 

Кожна пара кандидатів матиме 60 хвилин для проведення теледебатів. У разі, якщо один із кандидатів відмовиться від участі у теледебатах, тому кандидату, з яким він мав брати участь, буде віддано 30 хвилин прямого ефіру для виступу. Зокрема, С.Ратушняк також буде мати 30 хвилин для виступу у прямому ефірі.

 

Від участі у теледебатах напередодні першого туру президентських виборів відмовилися Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Володимир Литвин та Арсеній Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ