Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні три райони Львова отримають цілодобове гаряче водопостачання

Сьогодні, 5 січня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає цілодобову подачу гарячої води мешканцям Сихівського, Франківського і частині Галицького району (крім вулиць Дніпровська, Раковського, Дунайська), – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

 

 

Як розповів заступник директора з логістики ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт, з 31 грудня цілодобове водопостачання отримали мешканці Шевченківського району. Це 250 споживачів, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго». Зараз усім мешканцям цього району подається холодна і гаряча вода цілодобово. Жодних проблем із водопостачанням немає.

 

Мешканці Личаківського району та частина Галицького отримає цілодобове водопостачання з 30 січня, після завершення ремонтних робіт на Плугівському водогоні.

 

Нагадаємо, що згідно програми впровадження цілодобового холодного та гарячого водопостачання, у Львові проведено реконструкцію на 98 Центральних теплових пунктах. На ЦТП встановлено нові насоси рециркуляції, відновлено, де була потреба, лінії рециркуляції, поміняно нові трубопроводи. Роботи проводилися за кошти державного бюджету.

 

У місті триває процес налагодження подачі цілодобової води, внаслідок цього тимчасово можуть знижуватись тиски і зникати вода, повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

 

«Під час вихідних зривів у подачі води не було, ми дотримуємось графіків. На «гарячу лінію» також не було масових звернень. Виникали поодинокі ситуації, які ми відрегульовували», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

 

Про перебої водопостачання мешканці можуть повідомляти на диспетчерську службу ЛМКП «Львівводоканал» за коротким номером 1551 та за тел. 276-20-50.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ