Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Бориславі відновлять подачу води

Насосна станція Рибник КП «Бориславводоканал” відновить свою роботу сьогодні, 22 січня, до 21 години, - про це йшлося під час наради під головуванням в.о. заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак щодо функціонування КП «Бориславводоканал», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, через заборгованість за електроенергію, яка на початок січня 2015 року склала 1 млн 300 тис грн, ПАТ "Львівобленерго" відключило насосну станцію від електропостачання. Без води залишилися 70% мешканців міст Борислава та Східниці.

У цьому місяці підприємство перерахувало частину боргу за спожиту електроенергію в сумі 124 тис грн. Для відновлення роботи комунальне підприємство має проплатити ще 72 тис грн.

Обговорюючи питання подальшої роботи КП “Бориславводоканал”, Ірина Гримак наголосила на необхідності перегляду тарифів за послуги з водопостачання, що надаються комунальним підприємством у Бориславі та Східниці, чого протягом останніх семи років не робилося.

В.о. заступника голови ОДА доручила департаменту ЖКГ облдержадміністрації терміново розробити графік оплати за електроенергію та проаналізувати процедуру кредитування платоспроможності і хронологію погашення кредитів КП “Бориславський водоканал”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ