Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові акція «Вища освіта – біг з перешкодами»

28 березня об 11.30 біля пам’ятника Іванові Франку відбудеться акція «Вища освіта – біг з перешкодами». Мета акції - показати негативи останньої редакції Законопроекту «Про вищу освіту», зокрема, та законотворчої політики Міністерства освіти і науки, молоді та спорту в цілому. Про це повідомили організатори – Громадянський рух «Відсіч».

Студентам буде запропоновано зіграти у гру: пройти шлях до своєї вищої освіти, долаючи перешкоди, які нам хоче підсунути МОНМС. Мета гри – отримати 2 кг «дипломпечива», з якими на фініші студентів чекатиме МОНСтр. Студенти зможуть і оминути перешкоди, але для цього їм потрібно буде заплатити хабар.

Організатори акції наголошують, що всі дії МОНМСу спрямовані на знищення вищої освіти в Україні. На їх думку, така політика призведе до того, що українська освіта стане таким собі бігом з перешкодами, де виші стануть осередками корупції, а не знань. Політика Міністерства освіти спрямована не на підвищення рівня знань студентів, а на комерціалізацію освіти.

Такі акції відбудуться також того ж дня о 13.45 біля їдальні Національного університету «Львівська політехніка», та протягом тижня біля Національного лісотехнiчного університету та Львівського державного аграрного університету.

Організатори додають, що ця акція – інформаційна частина кампанії «Проти деградації освіти».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ