Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові довели, що український народ не краде газ в Росії (Фото)

Сьогодні у Львові відбулася акція біля Почесного консульства Німеччини під назвою „Україна – Європа: Не потрібно нас сварити!”. Під час якої, учасники змонтували з паперу стилізовану газову трубу, акцентуючи увагу на тому, що український народ не краде в Росії газ.
Учасники акції - громадські організації Львівщини: Фундація регіональних ініціатив, Нова основа, Самозахист, та інші, в рамках Громадської кампанії „Горлай!”, виступили із зверненням до Європейського Союзу з проханням уникнути міждержавних політичних суперечок, від яких страждає український народ.
У Почесне консульство Німеччини в рамках акції передали звернення до Європейського Союзу з проханням максимально сприяти уникненню міжнародних суперечок, жертвою яких на даний момент є Україна. Окрім цього, у зверненні організатори акції висловили своє прагнення щодо цивілізованого і конструктивного діалогу між керівництвами держав-учасників газового конфлікту.
Як зазначили організатори сьогоднішньої акції, такого роду акції, вони проведуть і біля інших консульств у Львові, оминувши Російське. Але, як запевнили, вдаватись до нецивілізованих кроків, таких як спалення національної символіки, не вдадуться.























Підготувала Оксана МИРУТЕНКО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ