Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові євреї вшанують пам’ять жертв Голокосту мітингом у центрі міста

Сьогодні, 21 квітня, у Львівському єврейському будинку відбулася молитва за всіх євреїв, замордованих нацистами під час Другої світової війни. А о 18.00 біля пам’ятника жертвам Голокосту на пр. Чорновола буде організовано мітинг. Про це «Гал-інфо» повідомила директор БФ «Хесед Арьє» Ада Діанова.
Взяти участь у мітингу пам'яті запрошено представників інших етноорганізацій, а також влади, зокрема, міського голову Львова Андрія Садового.

Ада Діанова розповіла, що завтра, 22 квітня, у приміщенні «Хесед Арьє» відбудеться бесіда про Велику катастрофу, якої зазнали європейські євреї. По завершенні можна буде переглянути художній фільм «Список Шиндлера».

Довідка.
Сьогодні. 21 квітня, в Ізраїлі відзначають День пам’яті жертв Голокосту – 6 млн євреїв, якиз знищили нацисти під час Другої світової війни. По всій країні відбуваються меморіальні заходи, приурочені до цієї дати.
Як передає радіо «Свобода», прем`єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу, виступаючи в меморіалі Яд Вашем, заявив, що головний обов`язок держави Ізраїль – не дозволити тим, хто заперечує Голокост, знову його здійснити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ