Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові оберуть найкращу кав’ярню

Сьогодні, 29 вересня, у Львові триває VI Міське свято кави «На каву до Львова». Другий день подарує всім відвідувачам багато кавових сюрпризів та незабутніх вражень! Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Розпочнеться святкування з прибуття кавових Короля та Королеви, які вирушать у тур за пошуками найгостиннішої кав’ярні із найсмачнішою кавою. Тур відбуватиметься два дні, адже кількість кав’ярень-учасниць більша, ніж торік. Королівський тур складено за мапою кавового туру, яку зможе використати кожен гість свята. Схему туру опубліковано на сайті свята www.coffeefest.lviv.ua та у фестивальній газеті «На каву до Львова».

Король та Королева при оцінюванні кав’ярень беруть до уваги такі критерії, як: привітність та освіченість персоналу, знання іноземних мов, якісне обслуговування, чи легко знайти кав’ярню за вивіскою та чи вона приваблива, вечірнє підсвічування закладу, екстер’єр та інтер’єр кав’ярні, доглянутість закладу, чи відповідає споруда кав’ярні її статусу і не суперечить концепції, великий вибір кави та солодощів на будь-який смак та гаманець.

Кожен з охочих також має можливість долучитися для визначення найкращої кав’ярні. Для цього необхідно на офіційному сайті свята кави www.coffeefest.lviv.ua проголосувати, або прийти в улюблену кав’ярню, яка бере участь у конкурсі і зробити свій вибір. Відвідувач кав'ярні-учасниці голосування у номінації «Найкраща кав'ярня 2012» зможе віддати голос за улюблений заклад, замовивши каву та заповнивши бюлетень. Голосування триватиме до 30 вересня.

Нагадаємо, участь у номінації «Найкраща кав'ярня 2012» беруть кав’ярні: «На бамбетлі», «Світ кави», «Віденські булочки», «Kredens Cafe», «Львівська копальня кави», «Esse Florese», «Віденська кав’ярня», «Кілікія», «Кафе 1», «Лігумінка», «Львівські пляцки», «Манускрипт», «На бамбетлі», «Солодка скриня», «Штука», «Штрудель хаус», «Цукрарка».

Ще одним заходом на святі кави стане фінал ІI Західноукраїнського Чемпіонату Баріста, який відбувається у спеціальному наметі на площі Ринок. А о 19.50 год відбудетьсяцеремонія нагородження баріста-переможця. Головний приз чемпіонату - поїздка до Києва на національний Український Чемпіонат Баріста.

Також на північній стороні площі Ринок працюватиме Кавовий ярмарок, майстер-клас з лате-арт, Кавова пошта та Кавова фабрика, відбудуться виступи музичних колективів, шоу від польського театру «Wagabunda – і це ще не все, що дарує Вам VI Міське свято «На каву до Львова»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ