Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові обговорюватимуть перспективи України в НАТО

Сьогодні у ЛНУ ім. Івана Франка відбудеться круглий стіл на тему «Політика безпеки НАТО у Східній Європі», який організовують Львівська міська рада, відділ преси, освіти і культури Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та Львівський Національний університет ім. Івана Франка. За результатами обговорення має бути вироблене розуміння перспектив України в Альянсі в умовах останніх подій на міжнародній арені.
В обговоренні візьмуть участь міський голова Львова Андрій Садовий, аналітик Данського Інституту з прав людини, багаторічний оглядач регіону Східної Європи та Балкан д-р Ерік Андре Андерсен, кандидат політологічних наук (міжнародна політика), Університет Копенгагена Д-р Пітер Віґґо Якобсен, прес-секретар Міністерство оборони Данії Генрік Левісон, іноземний редактор найбільшої данської газети “Їлендс постер” (Jyllands-Posten) Єтте Ельбек Мересса, та інші представники НАТО, обласної та міської влади, експерти у галузі політики, соціології та ЗМІ, науковці, представники консульських установ.
Про Членство України в НАТО з погляду політичних та наукових кіл Данії говоритиме кандидат політологічних наук (міжнародна політика), Університет Копенгагена Д-р Пітер Віґґо Якобсен.
Круглий стіл організовано з метою політики безпеки і розширення НАТО в контексті нещодавнього російсько-грузинського конфлікту та її вплив на членство України в Альянсі. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ