Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні у Львові обговорюють переваги економічної кризи

Сьогодні у Львові проходить конференція, присвячена ситуації на фондовому ринку України. На ній представники великих фінансових установ обговорюють проблеми фінансового сектору України в умовах економічної кризи. Мета конференції – розпочати процес інформування населення про можливості, які дає економічна криза. Як зауважили організатори конференції, на сьогодні склалися такі умови, що українська економіка орієнтується на внутрішнього інвестора, а тому важливим питанням сьогодення є підвищення якості внутрішнього інвестора.

Що стосується переваг економічної кризи, то менеджер компанії «Кінто» Віталій Дишловий, виділив такі: зниження вартості цінних паперів, зміни на фондовому ринку, націоналізація фінансових установ, реформи в законодавстві та економіці, а також модернізація технічного забезпечення підприємств та інноваційність в їхній роботі.

Віталій Дишловий також повідомив, що світовий фондовий ринок, незважаючи на періоди спадів, в загальному розвивається по висхідній. «Слід зауважити, що економічна криза – це періодичне явище. Є 4 стадії економічного циклу – криза, депресія, оживлення і підйом, а тому при розумному підході сьогоднішній економічний стан можна використати з користю» - зазначив Віталій Дишловий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ