Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні у Львові поговорять про «Свідомий вибір молоді на виборах-2006»

Сьогодні, 10 березня 2006 року, відбудеться «круглий стіл» на тему «Свідомий вибір молоді на виборах-2006» за участі голови ЛОГО КВУ Романа Кошового, начальника відділу роботи з молоддю Львівської міської ради Дмитра Пушкарьова, а також лідерів молодіжних організацій Львова — повідомляє молодіжний журнал «Хід».
Ці вибори до Верховної Ради України та місцевих рад є значно важливішими для майбутнього країни, аніж вибори 2002 року, адже нова Рада матиме значно ширші повноваження. Їхня принципова особливість полягає у тому, що вперше владу усіх рівнів буде обрано за партійними списками на основі пропорційної виборчої системи.
Вибори-2006 будуть найбільш складними від усіх інших, що будь-коли відбувалися в Україні. Виборець отримає вже не один, а одразу кілька бюлетенів, у яких іноді навіть людям з досвідом важко розібратися і зробити усвідомлене волевиявлення.
Відтак перед людьми, які вперше голосуватимуть цього року, стоїть нелегке завдання: як розібратися у розмаїтті передвиборних обіцянок, які права закріплені Законом за виборцями і хто може наглядати за їх дотриманням, як робити вибір з кількох достойних кандидатів чи політичних партій, чи варто довіряти усім повідомленням у засобах масової інформації, як не стати об’єктом маніпуляцій з боку тих, кого ми маємо обирати?
Кожен із тих, хто вперше голосуватиме, ознайомившись з ними, зможе зробити власний усвідомлений вибір, за який не шкодуватиме через деякий час.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ