Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові проходять дебати щодо проблем расизму, дискримінації та ксенофобії

Сьогодні Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні організувало у Львові дебати щодо проблем расизму, дискримінації та ксенофобії.

Основною метою дебатів є підвищення свідомості в сфері культурного різноманіття у молоді шляхом пропагування важливості міжкультурного діалогу. В рамках заходу презентували серію фоторобіт відомого українського фотографа Олександра Глядєлова, присвячених проблемам національних меншин.

За словами експерта МОМ Яни Тяпкіної, дебати організовані, щоб допомогти молоді зрозуміти, що діалог – це шлях до вирішення проблеми. «Здатність та бажання кожного громадянина долучитися до між культурного діалогу допоможе нашій країні розкритися та розширити свої можливості для розвитку» - зазначила Яна Тяпкіна.

Проект профінансував уряд Канади. Сьогоднішній захід проводиться за сприяння відділу у справах національностей і релігій та Головного управління у справах сім’ї та молоді при ЛОДА.

До речі, з грудня 2008 року до квітня 2009 року МОМ планує організувати такі дебати на Закарпатті. Івано-Франківську, Тернополі та Чернівцях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ