Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові розпочався міжнародний семінар з японського бойового мистецтва

Сьогодні у Львові розпочався триденний семінар-тренування з японського бойового мистецтва Айкідо. Семінар проходитиме під керівництвом сенсея Роберта Мастерда (Канада) – одного з найкращих практиків та інструкторів бойового мистецтва Йосінкан Айкідо.
До програми семінару входять тренування за участю студентів Академії Львівської обласної федерації Айкідо, гостей з України і Європи та показові виступи з Айкідо Йосінкан провідних майстрів різних країн і студентів Академії. Проходитиме семінар 27 та 28 березня у палаці спорту «Україна». Про це «Гал-info» стало відомо у прес-службі Львівської міської ради.
Зазначимо, що айкідо – це японське бойове мистецтво; як самостійна школа, була сформована в Японії в середині 30-х років ХХ століття й уперше була представлена суспільству у 1954 році. Основна ціль школи – не перемога над партнером, а удосконалення фізичних, моральних та етичних якостей людини, культивування духу, безконфліктності, гармонії з оточуючим світом. На даний час Айкідо займаються в 60 країнах світу біля 3,5 млн. осіб різного віку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ