Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові стартує Міжнародна конференція «Європейські соціальні стандарти — сільським громадам»

17-20 травня 2006 року у Львові проходитиме Міжнародна конференція на тему «Європейські соціальні стандарти — сільським громадам», яку організовує Агенція регіонального розвитку «Транс-Тракт». Про це «Гал-info» повідомила директор Агенції Аліна Бойчук.
Ця конференція — перша із запропонованих трьох зустрічей неурядових організацій України, Польщі, Румунії та Молдови; представників міжнародних програм, які займаються проблемами регіонального розвитку. Її метою є активізація сільських громад для вирішення місцевих проблем, інтеграції зусиль транскордонних неурядових організацій та міжнародних фондів і програм в питаннях розвитку сільських територій.
До участі запрошуються представники громадських організацій, агенцій регіонального розвитку,  органів місцевого самоврядування, спеціалісти  з країн Центральної і Східної Європи.  Планується, що в конференції візьмуть участь 20 представників з Польщі, Румунії та Молдови та 20 учасників з України.
На конференції висвітлюватимуться проблеми, що стосуються розвитку сільських місцевостей, налагодження транскордонного партнерства, розробки та виконання спільних міжнародних проектів, залучення коштів міжнародних та місцевих фондів тощо. Учасники поділяться досвідом вирішення проблем сільських громад, розглянуть успішні практики та проблеми діяльності громадсько активних шкіл, обговорять методи заохочення місцевої громадськості до активного відстоювання своїх інтересів перед владою та впливу на прийняття рішень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ