Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні у Львові тільки в одному банку можна було придбати валюту без обмежень, а щонайменше в шести валюти не було взагалі

Сьогодні, 27 листопада, тільки в „Приватбанку” „Гал-info” запевнили, що продають валюту без обмежень, долар за курсом купівля – 6.80, продаж – 6.842, а євро купівля – 8.75, продаж – 8.85 з комісією 7,5%.

Також валюту сьогодні можна було придбати у відділеннях банку „Фінанси і кредит”, в якому комісія становить 9%, а курс долара купівля – 6.82, продаж – 6.8429 і євро за курсом купівля – 8.59, продаж – 8.85. Проте, як запевнили у одному з відділень, зараз валюти є значно менше, ніж було до кризи. До прикладу, на даний момент у касі було 500 – 600 доларів, коли до кризи сума могла становити 100 – 200 тисяч.

Значна частина банків продає валюту тільки для клієнтів банку: „ОТП”, „Кредобанк”, „Електрон банк”, „Універсальний”, „Укрсоцбанк”, „Промінвестбанк” та „Індустріалбанк”. Банк „Райфайзен-Аваль” продавав валюту не лише клієнтам, проте з обмеженнями – не більше 50 – 100 доларів.

Треба зазначити, що курси валют в усіх банках не надто відрізняються, в середньому на 20 копійок. Максимальний відсоток комісії становить 9%, але в деяких банках вона відсутня.

Валюти сьогодні не продавали банки „Надра”, Ощадний Банк України, „Укрсиббанк”, „Укрексімбанк”, „Дністер”, „Львів”.

Національний банк на сьогодні встановив офіційний курс на долар – 6.74 та євро – 8.72.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ