Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові відбудеться чемпіонат «Асоціації КВН України»

Чемпіонат «Асоціації КВН України» відбудеться сьогодні, 13 вересня, у Львові. В ньому візьмуть участь чотири команди: «Набла» (Львів), «Тяп-ляп» (Ужгород), «Екстрімали» (Полтава) та «Перша столиця» (Харків). По закінченню змагань відбудеться гала-концерт.

 Як повідомив під час «круглого столу» президент «Асоціації КВН Україна» Михайло Агранат, організатори КВНу не встановлюють жодних обмежень щодо мови виступу команд й очікують на справжнє свято гумору.
 «Я думаю, що в майбутньому український КВН повністю перейде на українську мову. Сьогодні вже багато команд з російської переходять на українську. Однак це має відбуватися органічно, без примусу», — наголосив Михайло Агранат.
 26-28 вересня свято гумору у Львові  продовжиться відкриттям нового сезону Галицької ліги КВН. Як повідомив виконавчий директор Галицької ліги Віталій Новосад, до участі в змаганнях запрошують не тільки професійні команди, а й початківців. По закінченню фестивалю КВН кращі команди виступлять на гала-концерті в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, який відбудеться 28 вересня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ