Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові відбудеться круглий стіл «Здорова дитина – майбутнє нації»

Сьогодні, 31 січня, у Будинку вчителя відбудеться круглий стіл на тему «Здорова дитина – майбутнє нації». Мета заходу – сприяти школам у вихованні фізично здорових дітей. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі міської ради.
Круглий стіл організовує Львівська обласна громадська організація «Рада з питань захисту здоров’я дитини, Український інститут екології людини (м. Київ), Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Участь в обговоренні братимуть громадські організації, фахівці з питань охорони здоров`я, батьківські та учнівські комітети Сихівської гімназії, СШ № 75, №84, № 85 та інших шкіл Львова.
Як повідомив представник громадської організації «Золота скарбниця здоров`я» Валерій Закордонець, присутні обговорять сучасні можливості нагляду за станом здоров’я школярів, шляхи попередження захворювання дитини, методи лікування деяких захворювань, розглянуть питання функціонального харчування, питного режиму в школах, а також такі проблеми як йододефіцит та сучасні методи його запобігання.
Круглий стіл «Здорова дитина – майбутнє нації» проводитиметься за підсумками науково-практичної конференції з однойменною назвою, яка відбулася 12 грудня у державному ліцеї імені Героїв Крут.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ