Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні у Львові відбудуться два телемости із штаб-квартирою НАТО

Сьогодні, 26 березня, відбудуться два телемости із штаб-квартирою НАТО у дзеркальній залі Львівського національного університету ім. І.Франка, на яких учасники проекту «Модель НАТО Львів 2009» зможуть отримати відповіді на актуальні питання щодо діяльності НАТО з перших вуст - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Завтра, 27 березня, відбудеться симуляція роботи Північно-Атлантичної Ради, по закінченні якої будуть представлені напрацювання учасників та результати проекту. У представленні візьмуть участь Голова комітету Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції Борис Тарасюк та Голова підкомітету з питань євроінтеграції та євроатлантичного співробітництва комітету Верховної Ради України у закордонних справах Андрій Шкіль.
Нагадаємо, цими днями у Львові організація «Інститут українських студій» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні організовує «Модель НАТО Львів 2009». Захід проходить до 27 березня. Участь беруть директор Центру інформації та документації НАТО в Україні пан Мішель Дюре, консул Чеської Республіки пан Ярослав Кубалік та представники Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ