Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні у Львові відкривається міжнародна виставка «БудЕКСПО-весна 2008»

18-21 березня у Львові у Палаці спорту «Україна» відбудеться XVІІ міжнародна виставка «БудЕКСПО-весна 2008», яку проводить АТ «Гал-ЕКСПО». Загалом у роботі виставки візьме участь понад 200 фірм, більшість з яких представляють Львів та Львівську область. Близько третини учасників виставки гості з Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей України, Греції, Польщі, Чехії та Словаччини.
Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської ОДА, виставка «БудЕКСПО-весна-2008» дасть змогу відвідувачам оглянути новинки в різних галузях. Актуальними для широкого кола відвідувачів стануть теми утеплення будинків та різноманітних інсталяцій для будинків, а саме опалення, водопостачання та водовідведення, вентиляція тощо.
На будівельній виставці будуть широко представлені вироби та матеріали для власного будівництва. Це і будівельні риштування і швидкомонтовані будівлі українського та закордонного виробництва.
В експозиції багатьох учасників будуть представлені також декоративно-оздоблювальні та теплоізоляційні матеріали, різноманітні труби, покриття для підлоги, лаки, фарби, шпаклівки, газові опалювальні апарати та насоси, системи охоронної та пожежної сигналізації, керамічна плитка, стильна покрівля для елітних об'єктів, електричні системи опалення, високоякісний паркет та різноманітні дзеркала та скло, спецодяг тощо.
Під час виставки заплановані презентації нових профілів для виготовлення вікон та дверей, новинок будівельної хімії.
В рамках заходу  буде проведено ряд семінарів для фахівців про особливості проектування сучасного ліфтового та ескалаторного обладнання, тенденцій та перспектив розвитку ринку алюмінієвих систем в будівництві.
Фахівці та всі зацікавлені відвідувачі матимуть змогу ознайомитись зі спеціалізованими виданнями, котрі висвітлюють питання будівництва, архітектури, дизайну помешкань, тепло-, водо-, газопостачання та суміжних галузей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ