Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні у Львові вкладники пікетують банк «Надра»

Сьогодні у Львові вкладники пікетують відділення №40 банку «Надра» по вулиці Степана Бандери. Основні вимоги – повернути депозити та гроші, які люди отримують через електронні картки банку.
Вкладники стверджують, що банк не видає навіть ті депозити, договір по яких закінчився, а особливі труднощі викликає видача депозитів у іноземній валюті. У пікеті також беруть участь клієнти «Надра», які отримують заробітну плату чи інші нарахування через електронні системи банку – вони не можуть зняти із електронних карток свої гроші.
Наразі у пікеті беруть участь близько 30 людей, однак до кінця дня їх кількість збільшиться, оскільки поки що люди перебувають на роботі.
Вкладники також збирають підписи, щоб відправити звернення до прем’єр-міністра, Президента та Нацбанку України, в якому владі повідомляють про ситуацію та просять посприяти вирішенню проблем.
Як повідомила «Гал-info» одна із вкладниць «Надра», керівництво банку на розмову із пікетувальниками не вийшло, а працівники відділень відповідають, що вони нічого зробити не можуть, бо немає грошей.
Вкладники поки що до суду не зверталися, однак, якщо ситуація і надалі не покращиться, то вони подадуть позов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ