Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Сьогодні у Львові визначать найкращу книгу Форуму видавців

Сьогодні, 13 вересня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться церемонія нагородження "Найкраща книга форуму - 2017".

Захід розпочнеться о 19:00-19:45.

На церемонію вручення премії "Найкраща книга форуму - 2017" вартість вхідного квитка становить від 75-200 грн.

Форум видавців: найцікавіші події 14 вересня

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, відбулося офіційне відкриття 24 Форуму видавців у Львові, який триватиме до 17 вересня. Відкриття Форуму відбулося у конференц-залі Палацу мистецтв, який є головною локацією події.

Додамо, що цього року заплановано зустрічі із понад 1000 авторів. До Львова на Форму приїхали письменники з 24 країн світу. У програмі – 890 літературних, мистецьких, освітніх та соціальних заходів, 14 тематичних кластерів та 10 спецпроектів. Тематичні кластери цьогорічного Форуму – Освіта, Креативні індустрії+ Урбаністика, Бізнес, Non-fiction, УВК, Жінка, Права людини, Історія, Наука і технології, Стиль життя, Мови/переклади, Кулінарія, Філософія, Здоров’я.

Спецпроекти – Пропаганда в сучукрліті, Художній репортаж, Українсько-Єврейські зустрічі, Ніч поезії та музики, Меридіан Черновіц, Розстріляне Відродження, Історії Іншості, ШО, Літфести і міста, Це могло б нас змінити, фантастика, Крим, Культура і Конфлікт, спецпроект ГО УЛЦ, Семінар з авторського права.

Події Форуму відбудуться на 40 локаціях.

Про те, як відбулось урочисте відкриття Форуму видавців читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ