Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні у Львові засідала депутатська комісія з питань молоді і спорту, на якій обговорили питання кредитування молодіжного будівництва

Сьогодні, 30 жовтня 2006 року, у Львові відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань молоді і спорту Львівської обласної ради, на якій обговорювалися питання кредитування молодіжного будівництва, відповідно до якого будуть вноситись пропозиції в бюджетну комісію облради. Про це «Гал-info» повідомив заступник голови комісії з питань молоді та спорту Львівської обласної ради Тарас Керницький.
За його словами, комісія погодила програму деяких заходів, які проводитимуться Управлінням у справах сім’ї та молоді протягом 2007 року. Комісія також розглянула питання, що стосується стану футболу у Львівській області, та питання дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
Крім того, під час засідання обговорювалася проблема фінансування спортивних клубів на 2007 рік. Також комісія повернулася до питання виділення грошей на придбання будинків для організації будинків сімейногго типу та підключення районних служб у справах неповнолітніх до всесвітньої мережі Інтернет для покращення їхньої роботи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ