Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові завершується ІІ Міжнародна літня школа із соціології та політології

Сьогодні, 8 червня, у Львові завершується ІІ Міжнародна літня школа із соціології та політології. Упродовж двох тижнів, починаючи від 29 травня, студенти, аспіранти та викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, а також інших вищих навчальних закладів Львова мали змогу відвідувати заняття американських професорів із Канзаського університету у царині політичної науки, соціології, урбаністики, релігії. Про це повідомили в Центрі політичних досліджень Львівського національного університету ім. Івана Франка.
Заняття проводили професор Мері Аліс Льоро з департаменту (факультету) архітектури Канзаського університету, професор Вільям Стейплс, керівник департаменту соціології Канзаського університету, професори з департаменту політичних наук Канзаського університету Дональд Гайдер-Маркель, Томас Гільке та Пол Шумейкер.
Загалом до участі у школі зголосилося понад 100 слухачів. За підсумками відбору безпосередньо слухачами школи стали 75 осіб. 60 слухачів з числа тих, хто виконав вимоги школи – а це відвідування, активна участь у дискусіях, написання есе, відповідно до умов проведення школи отримають сьогодні, під час підведення підсумків та зариття школи сертифікати.
Літня школа проводилася вже вдруге. Її організаторами з українського боку виступили Центр політичних досліджень та кафедра історії і теорії соціології ЛНУ ім.І.Франка, з американського – Центр російських та східноєвропейських студій Канзаського університету. Проведення школи стало можливим завдяки програмі співпраці між Львівським національним університетом імені Івана Франка (Львів, Україна) та Канзаським університетом (Ловренс, США).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ