Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у селі Білявці Бродівського району відкриють нову школу

Сьогодні, 19 грудня, відбудеться відкриття реконструйованої та добудованої неповної середньої школи в селі Білявці Бродівського району – про це «Гал-іnfo» повідомив депутат Бродівської районної ради Назар Котишин.
За його словами, реконструкція та добудова школи тривала 15 років. До одноповерхової школи добудували спортзал, чотири класи, актовий зал, їдальню, санітарні вузли та душові кабіни. У комплексі споруди також будуть бібліотека, медпункт та стоматологічний кабінет. У новій школі зможуть вчитись 120 дітей. Наразі у цій у середній неповній школі навчаються діти з сусідніх сіл -- Білявців, Бовдурів, та Конюшок.
На урочисте відкриття нового комплексу будуть присутні депутат Бродівської РР Назар Котишин, голова Бродівської районної ради Ігор Клим, голова Бродівської райдержадміністрації Ігор Омелянчук та керівник відділу освіти Бродівської районної ради Ольга Шальдуліна.
У школі, приміщення якої збудовано у 1961 році до реконструкції було лише 8 класних приміщень, не було хімічного, фізичного кабінетів, лабораторії, спортивного залу, їдальні та медпункту. Стара школа могла розмістити 93 учнів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ