Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Сьогодні в Мінську були важкі переговори. Росія заперечує участь у війні", - Марчук

Представник України в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук назвав переговори в Мінську в середу складними і пообіцяв пізніше розповісти подробиці. Про це він написав у Фейсбуці.

"Сьогодні були дуже важкі переговори в Мінську. Пізніше розповім докладніше. Російська сторона, як завжди, категорично заперечує свою участь у цій війні і заперечує навіть очевидні факти своєї присутності на тимчасово окупованих територіях Донбасу", - написав він.

Є. Марчук повідомив, що засідання робочої групи з питань безпеки, яке проводив Глава Місії ОБСЄ в Україні Ертугрул Апакан, він зачитав інформацію з офіційного сайту т. зв. "ДНР".

Представник України вказав сайт і повідомлення від 19 липня під заголовком "Армія ДНР посилена новою технікою та екіпажами". "Читайте і робіть висновки. Що було потім - трохи пізніше", - зазначив Є. Марчук.

Як повідомлялося, після засідання Тристоронньої контактної групи 3 серпня спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік повідомив, що дискусія підгрупи з безпеки з приводу розведення сторін на лінії зіткнення на Донбасі буде продовжена на наступних засіданнях.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ