Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні в ЗСУ вшановують пам'ять військових журналістів

Сьогодні, 16 лютого, у Збройних Силах України вшановують пам'ять військових журналістів, які загинули під час виконання професійних обов’язків, відзначають кращих офіцерів та працівників медіа-структур. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

"Інформаційна війна Росії проти України розпочалася ще задовго до початку збройної агресії. Хвилю ненависті та пропаганди, спрямованої проти нашого народу, одні з перших зустріли військові журналісти та прес-офіцери органів військового управління. У найважчі часи вони були у військах на найскладніших ділянках. Сьогодні ми віддаємо їм шану.

Висловлюю вдячність військовим журналістам за внесок у спільну боротьбу за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Ваша робота високо цінується особовим складом Збройних Сил і є частиною нашої майбутньої перемоги, будьте активними в подачі чесної та об’єктивної інформації українському суспільству про розвиток наших Збройних Сил", - зокрема зазначив в своєму зверненні Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Муженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ