Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника з сінгапурськими інвесторами

Сьогодні, 19 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся з директором компанії СDL “City Developments Limited” (Республіка Сінгапур) Квек Ленг Чжу. Про це “Гал-info” повідомила прес-секретар голови ОДА Іванка Попович.
Як зазначив під час розмови керівник області, на Львівщині є декілька пріоритетних напрямків розвитку та інвестування, однак одним із найважливіших є реконструкція та добудова міжнародного аеропорту «Львів»,  в подальшому - створення промислових парків та будівництво комплексу для проведення «Євро-2012». Проте інвестиційний потенціал цих та інших об’єктів не використовується повністю через відсутність потужного капіталу.
Під час зустрічі Квек Ленг Чжу зазначив, що це перший його візит на Україну та до Львова. Він переконаний у тому, що потенціал Львівського регіону є надзвичайно великий і вважає його цікавим для сінгапурського бізнесу. Також Квек Ленг Чжу повідомив Петра Олійника, що очолювана ним компанія візьме участь у Міжнародному економічному форумі та Інвестиційному ярмарку у жовтні цього року.
Компанія “CDL” є однією з найбільших у сфері нерухомості та готельного бізнесу у Південно-Східній Азії. «CDL» створена 1963 р. Вона є міжнародним конгломератом нерухомості та готелів і залучена до розвитку та інвестування у нерухоме майно, власність готелів і вирішення питань їх забезпечення та обслуговування. У рамках компанії більше 80 престижних проектів за якими зведено понад 17 тисяч домів класу люкс на території Сінгапуру та в регіоні. Група «CDL» залучена також до благочинної діяльності, охорони довкілля, розвитку мистецтва, освіти, спорту та молодіжної політики.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ