Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні відбулася нарада за участю Мирослава Сеника з приводу подальшого функціонування наметів для безпритульних

Сьогодні, 3 лютого, відбулася нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника щодо вирішення питання подальшого перебування наметів для безпритульних. На засіданні також були присутні представники міської влади та керівники відповідних управлінь.
Мирослав Сеник наголосив на тому, що питання функціонування наметів для осіб без визначеного місця проживання потребує термінового врегулювання. Оскільки намети будуть існувати ще протягом семи днів, то необхідно організувати допомогу у наданні соціального житла безпритульним. Перший заступник голови ОДА запропонував такий вихід із ситуації: створити банк даних безпритульних, провести санаційні заходи та обстеження і розподілення безпритульних по медичних закладах Львова на час створення притулку.
На сьогодні міська влада пропонує кілька варіантів приміщень, де можна було б організувати соціальне житло. Усі питання, що виникатимуть в процесі, обидві гілки влади погодили вирішувати на рівноправних умовах.Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ