Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбулося офіційне відкриття перших у Стрийській єпархії курсів для духовенства

Сьогодні, 3 березня, відбулося офіційне відкриття перших у Стрийській єпархії курсів для духовенства. Навчальні лекції проходитимуть в будинку Духовної просвіти, який діє при парафії Всіх Святих Українського Народу м. Стрий.
„З моменту свячень кожен священик покликаний до поглиблення та вдосконалення свого духовного та інтелектуального досвіду. Душпастирське служіння священика має тісно поєднувати його зв’язок з Богом, працю над собою та поглиблення знань, які допоможуть дати відповіді на питання, які в сьогоденні постають перед людиною”, - зазначив Владика Юліян Ґбур напередодні початку освітніх курсів.
Перший етап освітніх курсів проходитиме у Стрию з 3 березня до 25 серпня 2006 року. Програмою курсів передбачається цикл викладів з канонічного права та морального богослов’я. В курсах візьмуть участь усі діючі священики та диякони Стрийської єпархії (198 осіб).
Курс канонічного права викладатиме о. Степан Кузишин, ліценціант канонічного права Папського Орієнтального Інституту в Римі. Диякон Орест Демко читатиме лекції з морального богослов’я. Він закінчив ліценціатську програму з морального богослов’я в Університеті Святого Альфонса в Римі. Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ