Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку

Сьогодні, 16 листопада, в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Свято встановлено «…на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв'язку України…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв'язку» від 11 листопада 1994 року № 667/94.

Працівників радіо, телебачення та зв'язку привітав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Сучасний розвиток телекомунікаційних мереж, становлення і розвиток вітчизняних засобів масової інформації не тільки забезпечують відповідний попит населення, але і сприяють зміцненню позицій України у світовому інформаційному просторі" , - йдеться у привітанні, розміщеному на Урядовому порталі.

Прем'єр побажав працівникам радіо, телебачення та зв'язку "і надалі залишатися відданими своїй справі, бути об'єктивними і чесними перед собою і суспільством".

Президент України Віктор Янукович побажав працівникам радіо, телебачення та зв'язку міцного здоров'я, щастя, благополуччя і нових звершень.

"Сьогодні новітні інформаційні комунікації і розвиток вітчизняних мас-медіа відіграють важливу роль у становленні демократичного суспільства. Упевнений, що ваш професіоналізм та щоденна самовіддана робота і надалі будуть запорукою модернізації телебачення і радіомереж та виведення української комунікаційної галузі на рівень світових стандартів", - йдеться в привітанні.

Джерело - "День" 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ