Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні виконком затвердив положення згідно з якими 59 працівників ЛМР буде звільнено до 1 січня 2007 року

Сьогодні 27 жовтня виконавчий комітет Львівської міської ради  прийняв пакетом  44 типових положення про районні  адміністрації, департаменти, управління та відділи міської ради і їхні структури. Завдяки цьому вже з 1 січня 2007 року будуть прийняті нові штатні розписи і  нова структура  львівської міської ради ввійде в дію.
Попри те що до нової структури є деякі дрібні зауваження, це рішення виконком ЛМР змушений прийняти до першого листопада, оскільки  кількість працівників Львівської міської ради скорочується з 1 259 до 1 200  осіб в 59  працівників, яких вивільнятимуть потрібно згідно законодавства попередити за два місяці.
 „Я не думаю, що будуть звільняти тих чи інших людей. Звичайно, якщо ліквідовується посада  і людина не зможе по своїх вміннях працювати на іншій посаді, тоді вона на превеликий жаль буде вимушена піти з органів місцевого самоврядування, але в рамках закону вона буде захищена і отримуватиме всі необхідні компенсації, щоб  наприклад перевчитися.
Це була дискусія чи зменшувати кількість працівників. Я вважаю, що в міській раді працює забагато людей і що людей треба скорочувати  і це  думка, яку підтримує громада міста Львова. Звичайно, що є ряд урядників, які вважають, що треба ще людей. Не треба! На шиї громади міста Львова  стільки людей нести буде забагато!”, - зазначив голова міста Львова Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ