Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні закінчується виборча кампанія

В Україні тримісячна кампанія з виборів президента країни вийшла на фінішну пряму. У п'ятницю, 15 січня, завершується найголовніший етап - передвиборна агітація. Вісімнадцять зареєстрованих кандидатів на найвищий пост країни в цей день останній раз зможуть звернутися до людей, пояснити свою позицію.

Так, сьогодні голова Партії регіонів Віктор Янукович, повернувшись з поїздки по Україні, збере своїх прихильників на мітинг на Михайлівській площі Києва, в безпосередній близькості від виборчого штабу Юлії Тимошенко.

Сама голова уряду, яка напередодні дала розгорнуту прес-конференцію для українських ЗМІ, не розкриває своїх планів на п'ятницю.

У свою чергу, банкір Сергій Тігіпко в останній день агітації відправиться до Дніпропетровська.

Крім того, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко виступлять в п'ятницю в ефірі українських телеканалів. Передвиборні дебати між головними претендентами на президентський пост так і не відбулися. Юлія Тимошенко в останній раз закликала свого опонента вступити в словесну баталію. "Я готова прийти на будь-який телеканал до Януковича в гості", - заявила вона.

Тим часом останню крапку у передвиборній гонці поставить і діючий президент країни Віктор Ющенко. Він зустрінеться з міжнародними спостерігачами від Євросоюзу і вже анонсував презентацію книги своїх вибраних виступів. До видання увійдуть не тільки звернення до нації, але й промови, виголошені ним період з 2005 по 2010 рік у Конгресі США, німецькому бундестагу, і ізраїльському Кнесеті. Книга, випущена 5-тисячним накладом, об'єднує понад 140 текстів виступів.

Вибори президента України відбудуться 17 січня, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ