Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні засідатиме консультативна рада з приводу конфліктної ситуації, що склалась навколо ремонтних робіт на площі Підкови, 1

У зв’язку з конфліктною ситуацією, яка склалася навколо будівельних робіт на площі Підкови, 1, міський голова Львова Андрій Садовий доручив управлінню охорони історичного середовища терміново організувати і провести засідання консультативної ради – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Як повідомив начальник управління охорони історичного середовища Андрій Левик, до складу консультативної ради увійшли: Микола Бевз, професор завідувач кафедри реставрації Львівської політехніки, Микола Гайда, архітектор, заступник директора Львівської галереї мистецтв, Михайло Ягольник, архітектор, член правління Львівської обласної організації Спілки архітекторів України, Микола Кошло, директор інституту “Мстопроект”, Андрій Салюк, президент Фонду збереження історичного середовища, Андрій Левик, начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради та інші.
Сьогодні, 22 червня, в управлінні охорони історичного середовища відбудеться консультативна рада, на якій буде розглянуто проект реконструкції будинку на площі Підкови, 1 на відповідність пам’ятко-охоронним вимогам. Цей будинок – пам’ятка архітектури ХІХ  століття місцевого значення, у якому колись розміщувалась гауптвахта. Як повідомили в управлінні охорони історичного середовища, на сьогодні призупинені всі роботи з реставрації і пристосування будинку до вияснення відповідності виконуваних робіт погодженій проектній документації. Контроль за виконанням робіт здійснює ДАБК Львівської міської ради, авторський нагляд – ТзОВ “Лекало”, фірма, яка виконувала проект.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ