Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогоднішній форум „Бізнес і влада - партнери” може стати передостаннім

Сьогодні, 2 червня, у Львові відбувається ІІІ форум „Бізнес і влада - партнери”. Як зазначив під час вступного слова голова Комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин, цей форум може стати передостаннім, оскільки підприємці не бачать від нього жодної користі.
„Ми дійшли висновку, що треба вирішити, чи потрібен цей форум взагалі. У нас виникає враження, що нас уважно слухають, але не чують. У резолюції форуму написані конкретні питання і до наступного форуму ми хочемо побачити конкретні результати. Якщо їх не буде, то наступного разу ми розглянемо доцільність проведення форуму взагалі. Нам не треба звітів, нам потрібні відповіді на питання”, - зазначив Ярослав Рущишин.
Своєю чергою, керівник юридичною фірми „УніверСалюс”, член КПЛ Володимир Кравчук зазначив, що правоохоронні органи не реагують на звернення підприємців. Також він не задоволений судами, які не відшкодовують судових витрат. Володимир Кравчук також наголосив, що продовжуються незакон перевірки правоохоронцями підприємств, а міліціонери, яких було зловлено „на гарячому”, не були звільнені з посад, їх просто перевели на іншу роботу. „Не виконується навіть те, що ми підписали на минулому форумі. Пропонуємо на наступному форумі перевірити роботу”, - зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ