Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сокальський район – перший в Україні, де буде створено Центр матері і дитини “Подаруй сонце дітям”

14 жовтня в Сокалі відбулася презентація Проекту створення Центру матері і дитини “Подаруй сонце дітям” – повідомили „Гал-іnfо” в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.
У презентації взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації В.Бойко, генеральний директор Благодійного фонду “Карітас-Сокаль” о. Я. Кащук, начальник управління праці та соціального захисту населення Б. Огінський, представники управління юстиції, відділу освіти, громадських організацій міста.
Проект був заслуханий представниками Українського Фонду соціальних інвестицій, який створений Кабінетом Міністрів України. Сокальський район перший в Україні, де буде створений такий Центр. Проект передбачає створення притулку для самотніх неповнолітніх матерів, які опинилися у складних соціальних умовах. Мета Центру – унеможливити потрапляння дітей в будинки дитини чи школи-інтернати. Його працівники проводитимуть також роботу з біологічними батьками новонароджених, з родинами, які з тих чи інших причин відмовилися приймати неповнолітню матір.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ