Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Солідарність” має намір побудувати дитячий розважальний центр „Дивосвіт” у Львові

Багатопрофільне підприємство ТзОВ „Солідарність”, що володіє ринками „Петрівка” (речовий, господарський і книжковий) в Києві має намір побудувати дитячі розважальні центри „Дивосвіт” в Харкові, Львові і Дніпропетровську. Про це журналістам сказав директор „Диво-Світ” Ігор Вільдман. Повідомляє news.ugmk.info.

За його словами, в Харкові вже відведена земельна ділянка під будівництво центру "Дивосвіт", а також йдуть переговори про будівництво в Дніпропетровську і Львові. Вільдман відзначив, що в кожному з міст дитячі розважальні центри відрізнятимуться по своєму наповненню. Він сказав, що остаточне рішення про розширення мережі центрів «Дивосвіт» буде ухвалено після відкриття першого подібного комплексу в Києві (на початку червня). «Ми дуже обережно дивимося на Крим, я думаю, спочатку в центральній Україні потрібно зробити перш ніж переходити до Криму», - сказав Ігор Вільдман. За його словами, ці плани розраховані на найближчі 5-6 років
ТзОВ «Солідарність» побудувало дитячий розважальний комплекс «Дивосвіт» на в Оболонському районі Києва. «Дивосвіт» зареєстрований у формі товариства з обмеженою відповідальністю, входить до групи компаній "Солідарність".
2005 рік багатопрофільне підприємство «Солідарність», що володіє ринками «Петрівка» (речовий, господарський і книжковий) в Києві, закінчило з чистим прибутком 5,266 млн грн. «Солідарність» працює у сфері будівництва, організації і експлуатації ринків і магазинів, надання в оренду торгових площ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ