Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

SoMo Bot - cервіс-бот миттєвої доставки згадок про вас / бренд / конкурентів / тренди вашого ринку

SocmonitorBot - бот, який надсилає для вас інформацію за заданим ключовим словом або словосполученням як з онлайн, так і офлайн медіа одразу у смартфон.

Якщо вас стосується хоча б один з наступних пунктів, то SoMo Bot стане для вас невід’ємним помічником у роботі та зберігатиме багато часу!

  • Власник компанії, підприємець
  • Топ-менеджер, CEO
  • Депутат, помічник депутата
  • Спеціаліст зі сфери комунікацій, PR або маркетингу
  • Публічна особистість
  • Лідер думок,  блогер
  • Редактор, журналіст
  • HR
  • Громадський активіст

Українська компанія «Соцмоніторинг» розробила перший в світі бот для миттєвого моніторингу і доставки згадок з онлайн-медіа, Facebook, YouTube і Telegram-каналів, ТВ і друкованої преси, в месенджери Facebook і Telegram.

У чому ж особливість SoMo Bot?

Робить моніторинг та надсилає згадки на цікаву для вас тему як зі ЗМІ, так і з соцмереж Facebook, Telegram, Twitter, YouTube.

  • Моніторить офлайн медіа, а саме: друкована преса, ТБ, радіо, форуми та блоги.
  • Вміє фільтрувати новини за тональністю (позитивна, нейтральна, негативна) 
  • І все це він робить всього за пару хвилин і надсилає у зручний для вас месенджер Facebook чи Telegram.

До бази джерел, яка постійно оновлюється, входять 4500 сайтів, понад 400 000 сторінок Facebook, більше 350 000 Twitter-акаунтів, 14 000 You Tube-каналів, порядку 5000 Telegram-каналів та друковані та ТВ ЗМІ України!

Так відгукується про нашого бота заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України - Руслан Стрілець:

“До цього майже рік користувався іншим ботом і вважав його досить пристойним варіантом, поки не перейшов на SoMo Bot. Спочатку прискіпливо відслідковував і порівнював. Проте відразу стало очевидно, що SoMo Bot значно оперативніший і надсилає миттєві оповіщення, якщо ключове слово з’явилося в публікаціях медіа. Також знаходить згадки, навіть якщо в ключовому слові допущена помилка.

І головне, що ним можна користуватись без обмежень за кількістю ключових слів.

Без сумніву, SoMo Bot крутий, бо у безкоштовному моніторингу приходять навіть згадування у друкованих виданнях, чого не скажеш про інші ресурси і їх преміум-підписки. Тепер тільки SoMo Bot!”

SoMo Bot допомагає приймати правильні та виважені рішення, ґрунтуючись на повній інформованості, завжди бути в курсі поточного стану та трендів галузі, відстежувати згадки компанії, конкурентів та їх керівників. 

Завдяки його функціоналу ви у форматі реального часу можете відстежувати репутацію бренду та керівника, новини ринку та креативних індустрій, приймати рішення для коригування PR - політики компанії, виходячи з аналізу активностей конкурентів, а також розуміти актуальність джерел інформації.

“Ми створили унікальний сервіс SoMo bot, який безперервно моніторить медіа та соцмережі, а потім миттєво доставляє повідомлення зі згадуванням заданого бренду, прізвища або компанії на будь-який пристрій, де встановлений Facebook messenger або Telegram, —говорить Олександра Шемчук, CEO CОЦМОНІТОРИНГ. — Це сервіс актуальний як для коммунікаційників, маркетологів, журналістів, блогерів, депутатів і селебріті, так і власників малого та середнього бізнесу, у яких немає часу, щоб вручну відстежувати згадки в мережі”.

Слідкуйте за нашими оновленнями у фейсбуці там ми публікуємо цікаві статистичні дослідження, зроблені завдяки нашій системі моніторингу.

Більше інформації про SoMo Bot, можна знайти на сайті.

Також обов’язково безкоштовно протестуйте Premium версію нашого бота за посиланням https://somobot.com/

Увага ! Для читачів Гал-інфо до кінця 2020 року діє промокод за яким можна отримають безкоштовний доступ до SoMo Bot: actgal_info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ