Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьомого грудня цього року відбудеться фінальна презентація України як претендента на проведення „Євро-2012”

Сьомого грудня 2006 року відбудеться фінальна презентація України як претендента, спільно з Польщею, на проведення матчів „Євро-2012”. Презентація стане фіналом аналізу комісарів УЄФА і фактично визначить, чи буде Україна приймати матчі цього престижного чемпіонату. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив голова виконавчої Дирекції ФФУ Іван Федоренко.
За його словами, представникам УЄФА мають бути представлені: виконавець робіт, графік будівництва, фінансування, договір про виділення земельної ділянки для нового стадіону, забезпечення готельним комплексом, договорів про авіаперельоти, а також гарантіями безпеки та правопорядку від міської влади.
З вересня цього року розпочне роботу спеціальна соціологічна компанія, визначена УЄФА для аналізу суспільної думки українців про проведення чемпіонату Європи у 2012 році у Україні. Іван Федоренко наголосив, що формування позитивної думки українців та підтримка вже задекларованого бажання приймати чемпіонат „Євро-2012” відіграє важливу роль у вирішенні долі переможця тендеру на проведення чемпіонату.
„Євро-2012” в Польщі та Україні сприятиме популяризації футболу та розповсюджуватиме послання УЄФА далеко за межами цих двох держав. Футбольні шанувальники із сусідніх країн: Росії, Білорусі, Румунії, Молдови, Угорщини, Словаччини, Німеччини, Литви, Чехії та інших держав матимуть можливість відвідати Львів без жодних обмежень і розділити святкову атмосферу чемпіонату „Євро-2012”.          
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ