Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сонячний австрійський виконавець Rocky Leon відкриє фестиваль Zaxidfest - 2021

Артист Rocky Leon пройшов шлях від вуличного музиканта, автостопера та серфінгіста до виконавця, який несе сонце для відданих шанувальників на сценах найбільших фестивалів світу. Наприкінці серпня він складе компанію українським виконавцям та виступить на сцені щорічного популярного перформансу на території Львівщини - Zaxidfest - 2021. Про це повідомили пресслужбі ЛОДА.

Завдяки його гітарі, голосу, вокальному бітбоксу та іншим інструментам позитивна енергія огортає слухача літнім теплом і несе у танець.

Rocky Leon не єдиний іноземний виконавець, який цьогоріч завітає на фестиваль Zaxidfest 2021, серед анонсованих артистів також є білоруси Ляпис 98, Molchat Doma та Intelligency. Також, фестиваль дивує і масштабними українськими виконавцями - Океан Ельзи, Антитіла, The Hardkiss, 5`nizza, ДАХАБРАХА, KAZKA, Один в каное, Vivienne Mort, Latexfauna та багато інших. 

Zaxidfest – найбільший заміський фестиваль України, який з 2009 традиційно проходить щоліта на Львівщині,  гучно повертається! 27-29 серпня відпочинкова база “Чарівна долина” в Родатичах перетвориться на окрему країну, де кожен може просто побути собою, відпустити всі проблеми та вирватись з бетонних джунглів.  Окрім музичної частини на території Zaxidfest працюватиме розважальна зона, фудкорти, зона громадських організацій і ярмарок хенд-мейд майстрів.

Зазначаємо, що цьогоріч на фестивалі завдяки ЛОДА буде обладнано пункти масової вакцинації відвідувачів для боротьби з поширенням пандемії Covid-19. Вакцинація є добровільною. 

Для учасників АТО, а також для людей з інвалідністю при пред'явленні відповідного документу на вході можна буде отримати 50% знижку на квиток.  

Квитки на Zaxidfest 2021, а також абонементи у наметове містечко та паркінг вже у продажу на офіційному сайті Zaxidfest

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ