Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сотні українців не могли потрапити додому через ситуацію з «Аеросвіт»

6 січня ц.р. через технічні причини не відбувся регулярний рейс авіакомпанії «Аеросвіт» за маршрутом Нью-Йорк–Київ. Затримка рейсу була пов’язана із запізненням прибуття літака з Києва, який прибув до Нью-Йорку на сім годин пізніше від запланованого графіку. За результатами вжитих Генконсульством заходів літак з 152 пасажирами на борту відбув з нью-йоркського аеропорту, його прибуття до Києва заплановано на сьогодні, 8 січня, повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

Подібна ситуація виникла сьогодні і в будапештському міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста, де у зв’язку із скасуванням рейсів авіакомпанії «Аеросвіт» 88 пасажирів, з яких 39 громадян України, змушені були затриматись в зазначеному аеропорту.

У цьому зв’язку Посольством України в Угорщині було вжито невідкладних заходів та забезпечено перереєстрацію квитків зазначених пасажирів на рейси інших авіакомпаній.

В результаті проведеної Посольством роботи, 7 січня ц.р. всі українські громадяни–пасажири компанії «Аеросвіт» вилетіли з будапештського міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста на батьківщину. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ