Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціалісти і регіонали не визнають голодомор геноцидом – Степан Курпіль

Соціалісти і регіонали не визнають голодомор геноцидом проти українського народу. Про це сьогодні заявив народний депутат від партії регіонів Євген Кушнарьов після тридцяти хвилинної перерви за вимогою СПУ і ПР для обговорення законопроекту, повідомив «Гал-info» народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
«Євген Кушнарьов сказав, що фракції СПУ і Партії регіонів не визнають цей голодомор геноцидом проти українського народу, а тільки проти деякої її частини – селянства. Також вони вимагають вилучити тезу Олександра Мороза про заборону публічного невизнання голодомору геноцидом», – сказав Курпіль.
Він також повідомив, що під час першого голосування з цього питання член Партії регіонів Ганна Герман проголосувала «за» прийняття цього законопроекту, проте при наступних двох голосуваннях проголосувала «проти». «Мабуть, на зміну її думки вплинули однопартійці», – повідомив Степан Курпіль
Наразі на вимогу «Нашої України» і БЮТ в парламенті оголошено перерву, під час якої обидві фракції визначатимуться, як їм діяти після заяв Кушнарьова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ